Sunday, December 4, 2011

kolaborasi!!

jom pakat pakat hantaq anak p belajaq...
macaroon...
cupcake
fancy cookies,,,

kolaborasi... bersama najah bakery dan i luv cake...

Tuesday, November 29, 2011

Sharing is caring

salam..
huhu tetiba ja syura kuarkan entry yang langsung tak berkaitan dengan kek..
tapi kat sini syura nak syer ..
masih ramai di luar sana yang tidak menyedari akan keperluan memiliki perlindugan diri...

so....

Beringat sebelum kena..
Tahukan anda..
Sekirannya anda tidak memiliki insuran seperti anda memandu tidak memakai tali pinggang (tapi skrg byk kereta dah bgi warning sekiranya tidak memakai tali pinggang kelidar)
Semuanya sukar dijangka..
Anda bernasib baik…. Tak pakai pun tak pa.. still selamat ke destinasi..
Tapi bila anda kurang bernasib baik…silap hari bulan…anda kena saman..
Masa ni bukan main marah anda dekat polis..sbb suka2 di aja saman anda kan…
Nak tak nak anda kena bayar jugak .. selesai masalah…kalau byk duit tak pa.. kalau kurang.. terpaksa kuarkan duit tabung….atau guna mana-mana dana yang anda ada…
Tapi mcm mana kalau anda kemalangan… cedera…hilang upaya…. Masa tu anda pakai 10 tali pinggang keledar di badan pun tak mampu mengubahkan nya..

Renung renungkan lah….



untuk maklumat lanjut boleh hubungi syura~

Wednesday, November 2, 2011

Berblog kembali..

wahh...byk betul yang perlu di update....
hari ni dapat online...kalau sesiapa yg nak tgk koleksi syura boleh tgk di  facebook SyurahomeMade
kalau nak upload mmg tak ter upload la..hehehe
jom layan~~
yang ni ja yang mampu upload,...

Friday, September 30, 2011

rindu ber blog....

dah lama tak ber blog...rindu sgt...tima kasih pada mereka yg jenguk sini...
walaupun dah bersawang dah...
penat btoi nak mencuci...hehehe

syura mmg tak dapat nak update order kat sini...
kalau nak tgk boleh tgk kat fb...

rasa semua org ada fb kan....
so...bolek klik like..kat fb syurahomemade...hehehe

tima kasih pada mereka yg sentiasa menyokong syura...

Thursday, June 23, 2011

cari SyuraHomeMade di Facebook

Nasib tidak menyebelahi syurahomemade buat masa kini
kini syurahomemade alami kesukaran utk update blog..
 antara kesukaran yang di alami seperti beriku:-

first sebab web ni sudah  block di opis
semua web yang asalnya blogspot kemudian ditukar ke dot com tidak dapat di bukak..
=(

kedua: .beruk band
beruk band yang sangat lambat..sangat susah nak upload pic...berjam2 pun masih susah nak upload...
sehingga kini saya masih tak dapat nak upload..huhuu


Ketiga : Talian Tetap
tM tidak lagi mahu berkompromi utk memasang talian telefon di kawasan rumah saya
kawasan ni kerap mengalami ganguan kecurian kabel...fuhhh benci betoi org yang curik kabel tu..

So buat masa skrg cari syurahomemade di Facebook
utk melihat lebih koleksi
Hubungi syura utk tempahan..
tolong sms terlebih dahulu sebelum call..
ngeri nak angkat fon fuhhh...

Segala kesulitan amatlah dikesali..
klik like fan page Syurahomemade dan nantikan tawaran menarik sempena syuraHOmeMade kini 2 tahun...

Monday, June 6, 2011

Marble Cheese Brownies

Ordered by Kak Zaida dari TTPC
Tqvm

Happy Birthday Mom and Dad

Ordered by Anim dari taman dato wan
Utk Besday mak ayahnya>>
design by Anim Sendiri..
TQVM anim....

Happy 21 Anniversarry


 
Ordered by akhen anakku Arau
Utk ulang tahun perkahwina mak ayahnya
TQVM dear

Happy Mother day

Cupcake Ika kuala Perlis

Cupcake Liyana -Jitra
Cupcake Ayu Kuala Kedah

Tq ur Order...dear..
Selamat Hari Ibu

Friday, June 3, 2011

Selamat Hari Ibu


Fuhhh....baru jumpa pic ni...
MOther day dari Farah....
tqvm farah dari kilang dibuk

Doorgift Elmo

Ordered By kak Yah..
Doorgift utk Majlis kawinnya di Pulau Pinang
Utk Kanak2 punya..
Selamat Penganti Baru Zaiha dan Azri~

Justin Bieber Cupcake


Ordered by Kak Mazni
ritu utk anak dia yang sulong..yang ni anak dia 3 tahun plak..
3 tahun pun kenal Justin Bieber...
never say never...

Tuesday, May 31, 2011

Selamat Bertunang



Ordered by Kak Nor taman Resak Changlun
Utk sepupunya
 Tqvm Ur Order...

Happy Besday Kak Yang


Ordered By Liyana...
untuk besday adiknya dan adiknya dapat sambung Ke UIA
Tahniahhh
Tq ur Oder dear..

Daulat Tuanku


Last minute....huhuhu
Cake untuk persembahan kek terbanyak semasa ulang tahun Tuanku Raja Perlis
Ordered by my Jabatan...
Last minute design...hahaha....

Thursday, May 26, 2011

Happy Birthday Hanan dan Hanun

Ordered by cikgu zaliha
utk anaknya yang Twins...
Tqvm  Cikgu
Happy Bufday Gurl's..

Monday, May 23, 2011

Happy Birthday Airis


Ordered by Kak Norita...
untuk Besday anaknya Airis yang ke dua tahun
Rainbow cake with buttercream
Tqvm...
Happy Birthday Airis

Justin Bieber Maisarah



ordered by mama maisarah changlun
untuk besday anaknya
Happy Birthday Maisarah
tqvm

Tools Car Cupcake


Ordered by Tasha
untuk Besday Suaminya..
yang suka pomen keta...
Heppy Bufdat Ewan...

Selamat Bertunang Hidayah dan Hisham


Ordered by Nur hidayah dari Sp...frenz poli dolu2
Selamat Bertunang Dayah!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...