Thursday, November 14, 2013

kek dan kek lagi































Azam 1435H


Gila.... Mcm tak caya jer.. masih ada hati nak ber blog.. hahaha..
blog ni masih ada pengikut ke...
nampak gayanya kena bermula dari bawah semula..
singgah sana sini promosi blog..

serius tetiba rasa nak ber blog.. nak kongsi cerita..sekurang kurangnya bila dah tiada di dunia nanti blog ini masih boleh memberi ilmu.

Ilmu apa yang nak share.. hahahaha
masih belum terpikir lagi..
mungkin boleh kongsi resepi..
atau tips2 berniaga kek..
pengalaman urus customer..
sepanjang 4 tahun berniaga kek ni..(ceh mcm lama sgt kan)
mcm2 org jumpa.. ada negati ada positif.. itu semua pengalaman hidup..
tak pun cerita pengalaman percutian ker.. hahaha
ai ni suka bercuti.. nanti boleh bagi tips kan.. sebelum ni suka terjah blogger untuk cari tips percutiann.
tak pun hangat hangat taik ayam jer.. kui kui.. tak pe kita cuba tgk ek.. hahahaha

sekrang.. jom terjah bloh org ajak org terjah blog kita supaya sama2 boleh terjah..

psss.. apa kaitan tajuk entry atas dgn stroy semua ni .. mcm tak ada kaitan pun kan..



ni la kek kawen ai..
gila baq hang.. buat pagi kenduri..
hahaha
pengantin tamak..


tqvm semua













































































tqvm semua..
syura menerima tempahan mengikut bajet anda
anda boleh letakan bajet anda..
jadi tiada istilah over bajet..
hehehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...